Elindulunk!

Hosszas előkészületek után végre elindul a CsMÉK weblapja.

Célunk, hogy naprakész információkkal szolgálhassunk az építészet témakörében, mind a kollégák, mind a nagyközönség felé. Nem kívánunk viszont design és építészeti képes magazinújság lenni, bár nem kizárt, hogy lesznek ilyen cikkeink is.

Kíváncsiak vagyunk a véleményekre. Az építész kollégák véleményére is, és a nem építész látogatóinkéra is.

Mindazonáltal bizonyára eltelik még egy kis idő, mire összerázódik a weblap végleges rendszere, maradnak még hiányzó, megírandó cikkek.

Örömmel várunk hát minden olyan írást is, ami témánkba vág! Építészet, szakmagyakorlás, szabályozás stb. témakörökben; észrevételeket, tanulmányokat, javaslatokat várunk.

Terveinkben szerepel, hogy minden tagunk számára biztosítunk internetes profil lap lehetőséget.

Ajánlom mindenki figyelmébe Schulcz Péter elnök úr köszöntőjét is.

Jó böngészést!

A továbbiakban az oldal, egy igazi bloghoz méltóan, úgy fog működni, hogy a címlapon legfölül mindig a legfrissebb bejegyzés látszik majd. A cikkek a cimkéik és a kategóriáik alapján sorolódnak a menüpontok valamelyikébe; egy cikk általában több helyen is megtalálható lesz majd. Célunk, hogy ne a keresgéléssel teljen az idő, hanem a cikkek az összes logikus helyen megtalálhatóak legyenek.

A bejegyzések nyomon követéséhez többféle lehetőség is kínálkozik:

  • A legegyszerűbb az időközönkénti idekattintás. Egyelőre nem tudni milyen időközönként frissül az oldal, de valószínűleg nagyjából hetente kerül föl új tartalom.
  • Aki használja a “google olvasót” (leánykori nevén: google reader), vagy más rss olvasót, az rss-en keresztül is követheti az oldalt.
  • A facebook oldalunkra is automatikusan fölkerülnek a cikkek ajánlói; aki “lájkolja” az oldalt, az automatikusan kani fogja a hírfolyamába a CsMÉK cikkeket is.
  • A wordpress.com fiókkal rendelkezők a rendszeren belül is kaphatnak értesítést a fejleményekről.
  • Ha valaki hozzászól, akkor is beállítható, hogy a rendszer küldjön email értesítőt az új cikkekről (ez természetesen kikapcsolható).

A CsMÉK facebook lapján is nyomon követhetőek a megjelent cikkeink.

Reklámok

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT! a rövid vélemény is vélemény! Kérlek írd le! (csak a durván sértő szövegek kerülnek moderálásra)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s