A belügyminisztérium hivatalos álláspontja a CSMÉK ügyben.

Ma érkezett:

(a kép alatti gombokkal nagyítható, új ablakban megnyitható, stb.)

Reklámok

5 című bejegyzés “A belügyminisztérium hivatalos álláspontja a CSMÉK ügyben.” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ha úgy alakul, hogy segítségre van szükség egy taggyűlés összehívásában, 2013 május 16-án tartunk Szegeden egy konferenciát, ahol lenne lehetőség tisztújításra is, ha ezzel az illetékesek (akik nem tudom, kik) egyetértenek. Sőt, ha kell , a meghirdetésben, postázásban is közre tudunk működni – pl. ha a 10% kezdeményezi az összehívást. (Palánkaival beszéltem múlt héten erről., a bírósági tárgyalás után)

  Kedvelés

  1. Köszönjük a fölajánlást! Remélhetőleg akkor már a rendes éves taggyűlésünk megtartásához fogjuk igénybe venni a fölajánlott segítséget.

   Kedvelés

  1. Igazából a legutóbbi érdemi dátum május 31. volt; de sajnos az már kútba esett. De júniusban mindenképp meg lesz tartva.

   A Jelölő Bizottság (melynek Balogh Tünde JB elnök és Bálóné Serfőző Erika mellett tagja voltam én is) egyébként gyakorlatilag rendben elvégezte munkáját (egy fontos tagtársunk nem tudta még leadni a kötelező nyilatkozatát), a taggyűlésre a szükséges számú jelölt feölkerült a listára.

   Tudnivaló: a csúszás oka, hogy Dovalovszkiné elszabotálta az iratátadást. Anélkül viszont nem folytatható le a tisztújítás (a kamarai biztosnak, Szalay Tihamérnak rendelkeznie kell az összes hivatalos irattal). A biztos úr emiatt hivatalosan lezáratta az irodát, és megszüntette Dovalovszkiné munkaviszonyát (ez az iroda ajtajára kifüggesztett dokumentumokból tudható); és a napokban közjegyző jelenlétében fog megtörténni a dokumentumok leltárba vétele.

   Egyébként erre a munkára keresünk megbízható, kamarai tag kollégákat (jövő hét szerdára, 4-4 órás “műszakokba”, délelőttre és délutánra).

   A feltöltött anyagod megérkezett, nemsokára föl fog kerülni. (kösz a beküldést!)

   Kedvelés

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT! a rövid vélemény is vélemény! Kérlek írd le! (csak a durván sértő szövegek kerülnek moderálásra)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s