Virtuális Építészeti Kiállítás – Hirdetmény

ide kattintva eléred a Virtuális Építészeti Kiállítást a csmek.wordpress.com-on

Tisztelt Kollégák, megújuló internetes honlapunkon minden tagtársunk számára bemutatkozási lehetőséget kínálunk. Bemutathatja minden CsMÉK tag kolléga, hogy mostanában mit tervezett.

Nem a nagyságrend számít. Nem a „név” számít.  Nem számít bizonyos „körökhöz” tartozás sem.  Nem lesz szűrés, szempontrendszer, cenzúra.  Mert ki az, aki bizton kimondhatja a mai multikulti világunkban, hogy ez már építőművészet, ez még nem az; ez belefér a trendibe, tehát elmegy, az nem. Úgy gondoljuk, érdemes – még ebben a kavargó-zilált szakmai közállapotokban is – magunknak illetve a szakmai és nem-szakmai közvéleménynek  megmutatni, hol is tartunk. Meglátjuk, milyen a felhozatal, milyen építészeti feladatok futnak most.

A ” játékszabályok” egyszerűek. Kétféle módon lehet a publikálásra szánt anyagot eljuttatni a szerkesztőségbe:

I.  (ajánlott !) lehetőség:  AZ ALÁBBI LINKEN ELÉRHETŐ WEBES ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL KÖNNYEN FELTÖLTHETŐK A KÉRT (LENTI TÁBLÁZATBAN IS FELSOROLT) ADATOK, INFORMÁCIÓK ÉS  A PUBLIKÁLÁSRA SZÁNT KÉPEK; EZZEL A TERVANYAG AUTOMATIKUSAN A RENDSZERBE KERÜL:

Virtuális Építészeti Kiállítás webes föltöltő űrlap

Csak a *-gal jelzett rubrikákat kötelező kitölteni a publikáláshoz. (Az űrlap kategóriák nyilaira kattintva legördülő mezők találhatók!) Az űrlap alján lévő BEFEJEZÉS ÉS BEKÜLDÉS  kategóriára, majd ezen belül a lap alján található BEKÜLDÉS gombra kattintva a továbbítás automatikusan megtörténik.

II.  lehetőség:  BEKÜLDENDŐ A megfagyott.kamara.muzsikusok@gmail.com email címre

  • az alábbi táblázat kitöltvecsatolt  word.doc -ban (csak a vastag betűvel kiemeltek kötelezőek, az egyöntetű megjelenés érdekében)
  • az alábbi táblázatban 1-7. pont alatt felsorolt fájlok  csatolva (képek jpg ill. pdf, adatok word formátum)  
0 alapinformációk alkotás megnevezése,  településnév ;pontosabb cím  (opcionális);vezető (felelős) tervező neve;generál tervező cég neve (opcionális)társtervező építészek neve;rövid leírás (max. 80 szó)
1. 1. képfájl neve 1. kép felirata
2. 2. képfájl neve 2. kép felirata
3. 3. képfájl neve 3. kép felirata
4. 4. képfájl neve 4. kép felirata
5. 5. képfájl neve 5. kép felirata
6. 6. képfájl neve 6. kép felirata
7. kiegészítő információk (word) kamarai névjegyzéki szám (ajánlott)email cím (kötelező, az értesítéshez)honlap címe (opcionális) szaktervezők neve (opcionális)megbízó megnevezése (opcionális)kivitelező megnevezése (opcionális)tervezés kezdő évekivitelezés kezdő éve (opcionális)kivitelezés befejező éve (opcionális)projekt típusa (terv v. pályázat v. kivitelezett projekt)épület jellege (lakóház; ipari; iroda; közösségi; mezőgazdasági)hasznos alapterület (opcionális)

Kis türelmet kérünk majd a beszerkesztéshez. A megadott internet fiók címen értesítést küldünk a megjelenésről.

PUBLIKÁLÁSI INFORMÁCIÓK:

Min. 4, max. 6 db képfájl csatolandó,  ami jellemzően bemutatja az építészeti alkotást (látványtervek, helyszínrajz, alaprajz, metszet, homlokzat, vagy fotók, esetleg 1 max. 3 perces videó)

Terv kategória: ajánlott legalább 2 látványterv

Megvalósult alkotás kategória: ajánlott legalább 2 jellemző fotó

Értékelés, hozzászólás lehetősége: a szakmai és nem szakmai közvélemény számára adott. Megjelölhető, ha ettől a lehetőségtől a kolléga elzárkózni kíván (az etikátlan hozzászólásokat  moderáljuk). 

Határidő: nincs, azaz a beküldési lehetőség és a feltöltés folyamatos

Díjazás:  nincs, kizárólag a bemutatás, a megméretés öröme számít

Zsűrizés:nincs, csakis öncenzúra van; a nevet, ill. a céget “fel kell vállalni”.

Egyebek: A virtuális kiállítás ingyenes, illetve kötelezettségek nélküli (azaz a képek teljesen szabadon felhasználhatók).  A bemutatott alkotások folyamatosan jelennek meg, és tartósan fenn is maradnak – egy-egy bejegyzés formájában  – a weboldalon. Úgy tervezzük, hogy minden kolléga évente 1 tervet és 1 megvalósult alkotást mutathat be. Indításul – kedvcsinálásként! – a szervezők alkotásai szerepelnek; ezzel a virtuális építészeti kiállítást „megnyitjuk”.

Várunk minden kollégát folyamatosan!

Szeged, 2013. április 10.

a szervezők:

Nagy Imre , Schulcz Péter, Talmácsi István kamarai tagok

Csongrád Megyei Építészek Köre  /  csmek.wordpress.com

Reklámok

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT! a rövid vélemény is vélemény! Kérlek írd le! (csak a durván sértő szövegek kerülnek moderálásra)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s