Árverseny helyett az építészeti kvalitás döntsön a tervező kiválasztásánál!

 A CsMÉK Elnöksége hivatalos levélben fordult Szeged város főépítészéhez, Fehér Évához.  A CsMÉK javaslatai tervpályázatokra, ötletpályázatokra  (<< katt ide!) a jövő évi költségvetés tervezéséhez szolgáltatnak ötleteket.  Ezek nyilvánvalóan több évre elhúzódó feladatok lehetnek;  ha csak (mondjuk) harmada kiírásra kerülne, már elégedettek lehetünk. A javaslat második része a bennünket negatív árversenybe kényszerítő árajánlatkérési gyakorlat helyett kínál megoldási javaslatot. Az Elnökség szándéka, hogy az árverseny elkerülése, visszaszorítása érdekében hasonló tartalmú levéllel keresi meg az önkormányzati vezetőket.

Reklámok

3 című bejegyzés “Árverseny helyett az építészeti kvalitás döntsön a tervező kiválasztásánál!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

    1. Nem hivatalos információ szerint javaslatainkat továbbították a költségvetés előkészítőinek, de sajnos csak egy-két tervpályázatra van lehetőség Szegeden jövőre.

      Kedvelés

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT! a rövid vélemény is vélemény! Kérlek írd le! (csak a durván sértő szövegek kerülnek moderálásra)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s