Vándoriskola 2014-2017

GloiretteAZOKNAK (ÉS PERSZE MÁSOKNAK IS) AKIK NETÁN LEMARADTAK A MESTERISKOLÁRÓL: A Kós Károly Egyesülés meghirdette a Vándoriskolát a 2014. évtől kezdődő ciklusra. A Vándoriskola olyan nem hivatalos, posztgraduális képzés, ahol a frissen diplomázott építészek mesterek mellett munkavégzés közben sajátíthatják el a szakma gyakorlati fortélyait. Hat félév alatt elvileg hat építésziroda munkájába, működésébe van alkalma betekinteni a vándorépítészeknek, kicsit a középkori céhes legények inaséveihez hasonló módon. Emellett részt vesznek elméleti képzéseken, tervpályázatokon, kirándulásokon. A képzést diplomázás zárja le, ahol is a végzett vándor egy általa tervezett és megépült, vagy épülőfélben lévő házat mutat be a mesterek testületének.

Pályázat és portfólió beadása: 2014. szeptember 3. (szerda) 16 óráig.
Személyes meghallgatás: 2014. szeptember 6. (szombat) 10 óra.

A pályázati feladat nagyon érdekes; az Ybl Miklós által tervezett, áthelyezése óta kilátóként szolgáló impozáns ivókúttal kapcsolatos (Budapest, Hősök tere > > > Szabadság hegy). Részletes kiírás itt, valamint itt olvasható.

Reklámok

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT! a rövid vélemény is vélemény! Kérlek írd le! (csak a durván sértő szövegek kerülnek moderálásra)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s