Friss Kamarai Hírek: MÉK elnökségi közlemény, Schulcz-interjú, évzáró KITT találkozó

I. A MÉK  Elnöksége közleményt adott ki a tegnapi napon, a friss Étv. módosítással, ezen belül az abban szereplő bejelentési eljárással kapcsolatban: http://mek.hu/index.php?link=Magyar_Epitesz_Kamara_elnoksegenek_kozlemenye_20151221 .

II.  A SZEGEDma.hu  interjút közöl B. Nagy László ogy. képviselővel  és Schulcz Péter CsMÉK elnökkel a Kormány építésügyi intézkedéseiről (bejelentési eljárás, mintatervek, stb).  Az interjúk a lakosság (potenciális építtetők) és az építész szakma tájékoztatását  egyaránt szolgálják, mindenki figyelmébe ajánlható: http://szegedma.hu/hir/szeged/2015/12/tipusterv-helyett-mintaterv-nem-csak-csok-osoknak.html

III.  Az CsMÉK meghívást kapott az Építő-KITT Klaszter évzáró  találkozójára. Kamaránkat Schulcz Péter elnök képviselte. A szakmai előadások mellett a résztvevők köszöntötték az építőipar elmúlt időszakának teljesítményét és a jövendő lehetőségeit is.

Reklámok

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT! a rövid vélemény is vélemény! Kérlek írd le! (csak a durván sértő szövegek kerülnek moderálásra)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s