To BIM or not to BIM – kérdőíves felmérés a BIM-ről (kérés a tagtársakhoz)

Az építőipari KITT klaszter hálózatfejlesztőjén (Volford László) keresztül kérés érkezett hozzánk, a téma a szakmánkat erősen érinti.

Májusban nagyszabású konferencia lesz Budapesten a BIM-ről (nézetem szerint, mi építészek tulajdonképp ezzel dolgozunk, csak nem használjuk ki a CAD adta lehetőségeket). Az egyik előadó erre a konferenciára történő felkészüléshez kéri a segítséget: „ Egy májusi előadásomra készülök és szeretnék egy felmérést készíteni. A kérdőívvel olyan információkat szeretnék gyűjteni, hogy a kitöltők milyen problémákkal szoktak a saját, a munkájához szorosan kapcsolódó területeken, valamint építőipar egészében találkozni, illetve a saját szemszögükből hogyan látják a BIM helyzetét. Tisztelettel megkérek mindenkit, hogy segítse a felkészülésemet! A kérdőív anonim, személyes adatokra nincsen szükségem. Ha a linket valaki továbbítja az építőiparral valamilyen kapcsolatban lévő ismerősének, azt külön megköszönöm.” Tehát kattintás  a linkre! (cserébe kérjük majd a felmérés eredményét).

https://www.surveymonkey.com/r/LXGBLMW

Reklámok

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT! a rövid vélemény is vélemény! Kérlek írd le! (csak a durván sértő szövegek kerülnek moderálásra)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s