Értékelés a Csongrád Megyei Építész Kamara Honlapja elmúlt négy évéről

Idestova négy éve működik a honlapunk. A „honlapalapítás” előzménye az, hogy az új vezetés – igazodva a korszerű információs technikákhoz – a korábbi nyomtatott hírleveles üzenés helyett az elektronikus módozatú informálást fogalmazta meg elérendő célként a kommunikációs stratégiájában. Nem kis részt azért, mert ez a közvetlen kétirányú kapcsolatteremtésre is lehetőséget ad. Most, a 2016-os év lezártát követően érdemes egy statisztikai értékelést végezni az elmúlt négy éves időszakról.

Összefoglalva: A kezdeti, 2013-14 évi látogatottság a  rákövetkező évben mésfélszeresére nőtt. A honlap népszerűsége dinamikusan növekedett;  2016-ban a posztok látogatottsága a 2014-es évinek a háromszorosára, a 2015-ös évinek a kétszeresére nőtt.  2016-ban összesen 25 ezer feletti volt az összes poszt-megtekintés, ez havi átlagban több mint 2000, heti átlagban 465, napi átlagban 66 (hétvégéket is beleszámítva).   Bővebb értékelést grafikonokkal lásd itt!

Reklámok

Egy gondolat a(z) “Értékelés a Csongrád Megyei Építész Kamara Honlapja elmúlt négy évéről” című bejegyzésnél

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT! a rövid vélemény is vélemény! Kérlek írd le! (csak a durván sértő szövegek kerülnek moderálásra)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s