Tisztújítás 2017 – eredmények

A Csongrád Megyei Építész Kamarában 2017. április 27-én sikeresen és eredményesen lezajlott a 4 évenkénti esedékes tisztújítás.
A választás eredménye reménykeltő, hiszen a vezetőség, a tisztségviselők összetétele szemmel láthatóan a fiatal korosztályból tevődik össze, melyről nyugodtan kijelenthetjük a területi kamarák között egyedül állóak lettünk.

Ez az friss összetétel lehetőséget ad arra, hogy az aktív és még hosszú szakmai időszak előtt álló korcsoport hallassa hangját, közvetlenül elmondja véleményét és alakítsa a szakma jövőjét, a mindennapi tapasztalatai alapján.
Az 1990. előtt már javában dolgozó kollégáink, reményeink szerint, elveivel és tanácsaival továbbra is segítségünkre lesz.
Ők a szakma derűsebb időszakának emlékét, mentalitását és moralitását őrzik – szeretnék ismét látni.De be kell látnunk, – a körülöttünk zajló folyamatok az építész és az építészet szerepének és lehetőségeinek átgondolását teszik sürgetően szükségessé.
Elengedhetetlen, hogy erre a kihívásra, mely már nem a kulturális értékek tiszteletben tartását tartja elsődlegesnek, jó válaszokat adjunk, hogy szakmánk presztízse emelkedő pályára álljon. (Értelmiséginek lenni ma, nem dicsőség, nem az ellenállás eszköze, hanem kihívás!)

Ezért kérem mindenki támogatását az elkövetkező 4 évhez!

Szeged, 2017. május 02.

Schulcz Péter
sk. elnök


A 2017. évi Tisztújító Taggyűlésen megválasztott új tisztségviselők a honlap vonatkozó részén aktualizálásra kerültek.

A póttagokat is tartalmazó teljes lista az újraválasztott elnök alábbi levelében olvasható: Tisztújítás 2017.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT! a rövid vélemény is vélemény! Kérlek írd le! (csak a durván sértő szövegek kerülnek moderálásra)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s