Kulturális Örökség Napja: városházi séta és felújításra váró belvárosi ingatlanok megtekintése

Tisztelt Kolléga!

A  Kulturális Örökség Napján, szeptember 20-án

VÁROSHÁZI SÉTÁVAL egybekötve a Csongrád Megyei Építész Kamara a Klaszterrel közösen a szeptemberi klaszter találkozót tart.

A találkozó időpontja 10,00 óra, a Városháza előcsarnokában.

Aki eddig csak a tévében láthatta a Városháza dísztermét, az most személyesen is meggyőződhetett arról, hogy hazánk egyik legszebb hivatali helyisége Szegeden található. A szabadidejüket feláldozó érdeklődők bepillanthatnak a polgármesteri hivatal máskülönben elzárt helyiségeibe is, és kinézhetnek a hivatali ablakokon is, sőt felmehetnek a toronyba is, ahonnan csodás kilátás nyílik a Széchenyi térre. Megtekinthetjük a polgármester dolgozószobáját és a nyílt napnak köszönhetően, tagjaink megnézhetik még a Lechner Lajos teremben Roskovits Ignác: Szeged szebb lesz, mint volt… és Greguss Imre: Árvízkép című két nagyméretű alkotását, az ott lévő Benczúr Gyula: Tisza Kálmánról és Tisza Lajosról festett portrék mellett a Pulz Lajosról, Lechner Lajosról és Vedres Istvánról festett portrék is. 

A rendhagyó klaszter találkozó belvárosi sétáját tovább színesítve szeretnénk néhány felújításra váró ingatlant is megtekinteni. A „Találd ki! Javasolj!” szlogenű plakátokkal ellátott ingatlanokon QR-kódot is találhatunk, mely okostelefonnal elnavigálja az érdeklődőt az IKV honlapjára, ahol az adott üzlet minden paraméteréről részletes információkat találhatnak, és akár 3D-s sétát is tehetnek. Az IKV weblapja mellett egy ingatlanos oldalt is felkereshet bárki. Mindkét helyen lehetőség van arra, hogy javaslatokat is tegyenek a szegediek, hogy milyen profillal rendelkező üzletet szeretnének az adott helyiségben.

http://www.ikv.hu/aktualis/tajekoztato/ujrahasznositas/ujrahasznositas.html

Most mindezt a lehetőséget egy kötetlen (közvetlen) kapcsolatfelvétel útján szeretnénk tagjaink számára biztosítani. Kérem szánjanak időt a Kulturális Örökségünk megismerésére, védelmére és újrahasznosítására.

Üdvözlettel:

Schulcz Péter

a Csongrád Megyei Építész Kamara Elnöke

 Volford László

hálózatfejlesztő

Reklámok

Egy gondolat a(z) “Kulturális Örökség Napja: városházi séta és felújításra váró belvárosi ingatlanok megtekintése” című bejegyzésnél

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT! a rövid vélemény is vélemény! Kérlek írd le! (csak a durván sértő szövegek kerülnek moderálásra)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

CsMÉK hivatalos honlap

%d blogger ezt kedveli: